Programma

Heleen Lameijer

Heleen Lameijer

MD PhD

https://www.makesciencework.nl/

Keynote Lef

Dr. Heleen Lameijer is spoedeisende hulp arts en wetenschapper. Maar, misschien is zij momenteel wel bekender als de Instagram dokter! Als een van de weinige artsen is zij actief op social media, waaronder Instagram, en geeft zij zelfs reanimatiecursussen via Instagram (de @Instalifesavercursus en de @AEDkennercursus). Haar talk is een 20-minuten durende Ted-achtige talk over hoe zij als arts te maken kreeg met het verliezen van haar lef. Ze zocht naar manieren om haar lef te hervinden, te herleven, in de praktijk, en in de wetenschap.

Haar zoektocht naar lef is van toepassing op iedereen die worstelt met lef. Of je nou lef nodig hebt om te onderhandelen, een nieuw hoofdstuk wilt beginnen in je persoonlijke of professionele leven, of dat je de moed moeten vinden om je verhaal te vertellen. Dit is waar het verwerken van verlies, personal branding, en storytelling elkaar ontmoet.

Workshop Lef in de praktijk

Bekijk de workshop

Muziek & Entertainment

Image

Jessey & Karam

De Syrische Karam Shebat (zang en Gitaar) en Griekse Jessey Arapoglou (gitaar) laten hun culturele achtergrond en inspiratiebronnen terugkomen in hun muziek. Dit leidt tot een dynamische performance waarin onder meer Flamenco, Reggaeton en een variatie aan Spaanse en Arabische muziek samenkomen. Tot snel!