Programma

Wouter Hart

Wouter Hart

Een organisatie heeft een bedoeling - de missie zoals die is vastgelegd. En deze missie is de start van een verhaal over de vraag hoe alles met deze missie samenhangt. Aan de andere kant is er ook een ander verhaal over een andere 'bedoelingen'. De bedoeling om geld te verdienen, de bedoeling om incidenten te voorkomen, een goed inspectierapport te krijgen of hoog in de goede lijstjes te belanden.

Hoe verhouden die verhalen zich tot elkaar? En wat is eigenlijk het verhaal van de communicatiemedewerker? Waartoe ben jij er zelf?

Wouter Hart (1977) volgde een creatieve opleiding en begon daarna een zoektocht naar 'De mythe van beheersbaarheid'. Hij schreef daar de boeken 'Verdraaide organisaties' en 'Anders Vasthouden' die allebei uitgroeide tot een bestseller.

Muziek & Entertainment

Image

Jessey & Karam

De Syrische Karam Shebat (zang en Gitaar) en Griekse Jessey Arapoglou (gitaar) laten hun culturele achtergrond en inspiratiebronnen terugkomen in hun muziek. Dit leidt tot een dynamische performance waarin onder meer Flamenco, Reggaeton en een variatie aan Spaanse en Arabische muziek samenkomen. Tot snel!