Sprekers

Gerald Morssinkhof

Gerald Morssinkhof

http://www.niveaum.nl

foto hoofdpodiumCentraal staat bij mij de mens in al zijn facetten. Hoe gedraag hij zich, hoe communiceert hij en hoe geeft hij leiding aan zichzelf en anderen? In een tijd van continue beweging en verandering. Bij mijn opdrachtgevers richt ik mij op ‘ontwikkelen vanuit menselijk perspectief’.

Binnen het vakgebied probeer ik nieuw gedachtengoed te introduceren door boeken te schrijven -bijvoorbeeld ‘De psychologie van Communicatie’ en ‘Beweging in gedrag’- en door les te geven; bij SRM de opleiding Communicatiestrateeg en de eigen opleiding Expert communicatie – gedragsverandering.
Ik geniet van veelzijdigheid en als levensmotto koester ik ‘eerst eet je spruitjes en dan pas zeg je wat je er van vindt’.

Masterclass De psychologie van Communicatie

Zenders bekijken de werkelijkheid vanuit hun eigen standpunt. Daaruit ontstaan goedbedoelde en doordachte intenties. Die vertellen zij graag aan anderen. Echter het effect bepaalt de ontvanger in diens leefwereld. Hoe verder zender en ontvanger uit elkaar staan, hoe grotere de communicatieve inspanning om effect te hebben.

Workshop Overtuigen werkt niet

inhoud workshop